Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Finn din størrelse

For at du skal kunne bli litt klokere på hvilken størrelse du skal ha på dine nye alpin- telemarkstøvler, har vi lagd denne enkle instruksjonsvideon som forklarer hvordan du enkelt kan finne ut riktig støvellengde. 
Det er viktig å huske at en alpinstøvel bør tilpasses foten din. De aller fleste støvlene på vår nettbutikk har innerstøvler som bør varmetilpasses. Dette framskynder prosessen i foamet i innerstøvelen til å passe foten din maksimalt. Alle disse innerstøvlene vil gå ut litt etter at du har brukt støvlene litt, så dette er viktig å huske når du prøver på deg støvlene første gangen. Å få en støvel som er for stor, gir lite presisjon og er ubehagelig å kjøre med. En god alpinsokk er også å anbefale, slik at du ikke får noen ubehagelige bretter nedi støvelen. 

 

Lurer du på hvor du skal montere bindingene dine?

Når du kjøper ski hos Parkogpudder så får du opp en dialog før du havner i kassa der du må velge om du skal ha bindingene montert. Da får du disse valgene:

 

"Anbefalt Midtpunkt" 

Om du kjøper en parkpakke og velger "Anbefalt midtpunkt" vil vi montere bindingene på det punktet som leverandøren anbefaler iforhold til parkkjøring. Dette punktet er som regel noen centimeter bak "True center". Fordelen med dette valget er at skien blir litt bedre å kjøre på, men man får ikke like mye bakski og like gode switch-egenskaper enn om man monterer bindingene "True center"
 
Om du kjøper en frikjøringspakke og velger "Anbefalt midtpunkt" monterer vi bindingene normalt. De fleste frikjøringsski har ett monteringspunkt som er best ifht innsvinget på skiene, unntaket er løssnø jibbeski som er bygd for å kunne lande og kjøre baklengs med i løssnøen. 

 

"True center" 

De aller fleste som kjøper parkpakker hos oss velger å montere bindingene "True center". Når vi monterer bindinger "true center" måler vi avstanden mellom tuppene på skien og deler dette på 2. Dette kalles også for "dead center" eller "100% midtstilt"

 

"Egendefinert" 

Her kan du skrive inn dine egne monteringsønsker. For eksempel om du ønsker å montere bindingene "2 cm bak 100% midtstilt" eller lignende

 


 

Hvordan finner du støvellengden din?

For at vi skal kunne montere bindinger på skiene dine er det 2 ting vi må vite, hvor du ønsker bindingene montert og støvellengden din. Støvellengden er den fysiske lengden på sålen på støvlene dine og må ikke forveksles med størrelsen!
Her ser du bilder på hvor og hvordan du kan finne støvellengden din: