391174
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
188906 FullTilt Full Tilt Descendant 6 26,5 støtdempende såle, 102mm lest
188906 FullTilt Full Tilt Descendant 6 26,5 støtdempende såle, 102mm lest 188906 FullTilt Full Tilt Descendant 6 26,5 støtdempende såle, 102mm lest
Se video av produktet her

Full Tilt Descendant 6 26,5

støtdempende såle, 102mm lest

-+
2 000,-
Før 3 999,-

Produktinfo
Kundeanmeldelse

Full Tilt Descendant 6 er designet som den perfekte kryssning av en All-Mountain støvel for den aktive kjøreren eller jibberen med en medium lestbredde og ankeltykkelse. Det nye FTE Evolution Skallet har en 102mm lestbredde som er mer kommersielt og passer flere bein enn tidligere, for at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts 3-delt alpinstøvel. Den sin progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter og er favorittmerket blant mange skikjørere der ute.

Full Tilt Descendant 6 har en Intuition Performer innerstøvel, med over wrap, som tilpasses foten og leggen rask og enkelt. Intuition Performer innerstøvelen består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme, eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpassning og perfekt passform allerede første skituren.

En støtdempende gummisåle ligger mellom skallet og innerstøvelen for å absorbere slag fra landinger av større hopp og generelt slag under sålen på hardere underlag. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for All-Mountain cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring. Descendant 6 kan anbefales til alle som ønsker seg en lett og komfortabel støvel til allsidig bruk i hele fjellet.

 • 3-delt støvel progressiv flex.
 • 102mm lestbredde
 • 100% formbar Intuition innerstøvel
 • Power Wrap stropp
 • Nye kraftige spenner gjør det enkelt å stramme støvelene med svære votter
 • Støtdempende såle (Active Board) 
 • Utskiftbar flextunge
 • Flex: #6
 • Vekt pr støvel i 27.5: 1990g (veid av oss)

Er du usikker på størrelsen din kan du ta en titt på denne filmen for litt hjelp på hvordan du enkelt finner riktig størrelse: